Wat doet Mesol?

Mesol begeleidt bedrijven in de verspanende markt bij het inrichten van hun productieproces.
Vanuit de praktische kant kan Mesol u een duidelijk advies geven over de inrichting van uw CAD/CAM systeem, de machinekeuze en bijbehorende werkwijzes.

Hoe gaan wij te werk?

Elk project is verschillend door de eisen die u aan het project stelt en de wensen die u heeft. Daarnaast heeft ook elk bedrijf zijn eigen cultuur en manier van werken. Mesol kan zich perfect inleven in uw bedrijfscultuur en bij de uitvoering van een project wordt hier ook zeker rekening mee gehouden. Mesol doet dit samen met u en uw medewerkers.

Dit is natuurlijk de vraag waar het om gaat. Wat maakt Mesol nu bijzonder en wat zijn onze voordelen t.o.v. onze concurrenten.

  • Mesol is specialist op het gebied van CAM en machine-aanschaf. Het doorlopen van projecten voor CAM en machine-aanschaf behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden en elk facet van een project is voor ons gesneden koek.
  • Mesol weet welke vragen er gesteld dienen te worden bij de aanschaf van machines en de invoering van CAM systemen. Mesol is alert op eventuele problemen en bekend met de juiste oplossingen.
  • Door ons grote netwerk is er een brede kennis aan fabrikanten en leveranciers. Op deze manier kunnen we u ook aangeven wat de voor- en nadelen van een leverancier is. Zodat u zelf de juiste keuze kan maken voor de aanschaf van een machine of CAM pakket.
  • Wij hebben ruime ervaring in CAM-toepassingen en verstand van de machines. Wij spreken de taal van de vakmensen en kunnen de vertaalslag richting het management en/of directie van uw bedrijf maken.
  • Vaak gebeurd het dat er afgeweken wordt van de planning door bijvoorbeeld werkdruk of ziekte waardoor het project verwaterd. Bij ons hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij maken een plan van aanpak en een planning voor elk project en bewaken zorgvuldig de voortgang hiervan.
  • Mesol “ontzorgt” het gehele traject van begin tot eind. Wij kunnen het gehele project in uitvoer brengen zonder dat u hier veel omkijken naar heeft.
  • Door de ruime kennis die aanwezig is bij ons, kunnen wij dienen als sparringpartner voor het management en /of de directie. Wij kunnen u ieder aspect van elk soort project tot in het detail toelichten.
  • Doordat Mesol u en uw medewerkers ontzorgt kunnen zij doen waar ze goed in zijn, namelijk de spindels laten draaien!